Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 18 jul 2016

Geen verandering ondanks minderen medicijnen.

Een week geleden ben ik op mijn 2-maandelijkse controle geweest in het UMC Utrecht, niet bij mijn eigen arts want die was op vakantie, maar bij een vervanger. De arts kende mij nog van mijn stamceltransplantaties van 2008, zij was toen zaalarts en net werkzaam op de afdeling Hematologie. De bloeduitslagen zagen er goed uit, mijn HB was nagenoeg hetzelfde en de rest gaf geen reden tot ingrijpen. We kunnen gewoon doorgaan met Revlimid 15 mg. en Dexamethason 10 mg. Het is nu eigenlijk wachten hoelang de Revlimid zijn werk doet. Het is te hopen nog een tijdje, want dan hoef ik tenminste nog niet aan nieuwe medicijnen te beginnen.
Half juni hebben we heerlijk genoten van onze 2 weken op Aruba, gelukkig zon en heerlijk uit eten op het strand. De eerste week heeft mijn lichaam wel erg moeten wennen aan het klimaat. Veel  last van mijn luchtwegen door de airconditioning in het vliegtuig, mijn darmen en van vermoeidheid. De 2e week was de gezondheid gelukkig een stuk beter zodat we ook het eiland konden bekijken. Het was zeer de moeite waard om nog een keer terug te gaan.

Iedereen prettige vakantie.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *