Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 26 mei 2014

Kuur verloopt goed.

Ondertussen ben ik sinds ongeveer 1 week bezig met mijn 3e Revlimid kuur en de resultaten zijn tot nu toe goed. Ondanks dat mijn totale eiwitten gestegen waren blijkt mijn M-proteïne toch gedaald te zijn van 21 naar 19 gr./liter. Doordat vorige week mijn totale eiwitten gestegen waren hield ik eigenlijk rekening met een stijging van mijn M-proteïne en daarmee aanpassen van mijn kuur met Endoxan. Gelukkig hoeft dit nog niet dat is weer eens een meevaller.

De problemen met mijn linkerschouder zijn nog steeds niet opgelost maar op dit moment kunnen we daar niks aan doen, dus dit wordt pas weer opgepakt als ik gestopt ben met kuren. De pijn in mijn borstbeen, nek en rug  blijft een probleem in de rustweek en de PET-CT scan gaf gelukkig geen Kahleractiviteit aan. Waar de pijnklachten vandaan komen is voor mijn arts ook een beetje een raadsel dus we gaan nu in de rustweek Prednison slikken en kijken of dit helpt. Het blijft af en toe een beetje puzzelen om te zien wat bij mij wel of niet werkt.

Over 3 weken weer op controle en dan maar weer zien of het nog verder daalt.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *