Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on 26 jun 2015

Toch nog een verdere daling!

Maar eens tijd gemaakt om een bericht te schrijven want het was al meer dan 2 maanden geleden. Bij de laatste controle van 2 weken geleden  bleken de meeste bloedgegevens goed: mijn HB had zich hersteld van 7 naar 7,8, mijn witte bloedlichamen en nierfuncties waren goed. Alleen mijn lever was niet helemaal top. Nou was dit voor mij niet vreemd want we waren net terug van 8 dagen luieren in Turkije met goed eten en drinken. Als klap op de vuurpijl bleek ook nog dat mijn Kahlerwaarde was gedaald van 15 naar 13 gram per liter bloed. Misschien halen we dan toch nog de doelstelling om onder de 10 te komen.
Door het lange gebruik van Revlimid heb ik steeds meer last gekregen van kramp en tintelingen in de pink en ringvinger van mijn beide handen. Na een bezoek aan de neuroloog blijkt dat er aan beide handen 1 van de 3 zenuwbanen in mijn hand beschadigd zijn. Ik mag nu niet meer met mijn ellebogen op een tafel zitten omdat dit de klachten nog kan verergeren. Verder heb ik al een tijd last van mijn rechter schouder. Dit komt niet door de Kahler, dus ben ik hier ook maar naar de orthopeed geweest. Het blijkt dat er weinig ruimte is met bewegen en er een probleem is met een schouderpees. Nu hebben we eerst geprobeerd om dit met een injectie op te lossen maar dit bracht geen oplossing dus zal er zeer waarschijnlijk een operatie volgen. Alleen het UMC Utrecht doet geen ingewikkelde ingrepen aan schouder en ben ik doorverwezen naar het Elisabeth in Nieuwegein. Nu is het afwachten op een oproep.
Ondertussen is het een heel verhaal. Iedereen veel plezier met het mooie weer en geniet ervan.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *